fbpx

Angol nyelvet beszélő ingatlanértékesítő

Angolul beszélő ingatlan keresők életét szeretnénk megkönnyíteni azáltal, hogy olyan munkatárs is dolgozik a csapatunkban, aki kiváló angol nyelvtudással, angol fordító esetleg angol tolmácsolás múlttal rendelkezik.

A mindennapi életünk szerves részét képezi az otthonunk.

Idegen országból érkezők számára különösen fontos, hogy a magyarországi otthonuk megtalálásában segítségükre legyen egy képzett szakember, akinek célja egy állás angol nyelvtudással, aki tisztában van az aktuális piaci helyzettel, jogszabályokkal, nem okoznak számára problémát a nyelvi különbségek, a két ország eltérő kultúrája és szokásai.

 

Miért érdemes ingatlanközvetítéssel foglalkoznia?

·       angol nyelvtudását remekül tudja kamatoztatni a külföldi eladók, illetve vásárlók körében, ez sokszorosan is kifizetődő lesz az Ön számára; ezáltal könnyen megérti az ügyfelek igényeit, a felmerülő problémákat és ők is jobban megbíznak Önben, hiszen a kultúrájukat ismeri.

·         Változatos, érdekes munka angol nyelvtudással rendelkezőknek

·    Rugalmas időbeosztásban dolgozhat és amennyiben megszereti az ingatlanértékesítést, a Duna House-nál tovább építheti a karrierjét, mert nálunk van előrelépési, fejlődési lehetőség is.

Mi az ingatlanközvetítő feladata?

 • Ingatlanok felmérése, értékesítése.
 • Ügyfelekkel való kapcsolattartás, tolmácsolás angol – magyar nyelvek között.
 • Eladó és vevő igényeinek összehangolása.
 • A vevők elképzelésének megfelelő otthon megtalálása.

Hol végezheti ezt a munkát?

 • Budapesten
 • Amennyiben nem Budapesten, hanem valamelyik városban vagy megyében szeretne dolgozni, kérjük azt jelezze, a kívánt régió megjelölésével.
 • Amennyiben olyan speciális élethelyzetben van, hogy több évig kötődik a fővároshoz, illetve vidékhez is egyszerre (és ezáltal mindkét helyen életvitelszerűen tartózkodhat), és mindkét helyen szívesen dolgozna, akkor ezt kérjük, külön jelezze

Mi a garancia arra, hogy lesz munkája?

Mindig lesznek eladó ingatlanok a piacon és mindig lesznek, akik új otthonba szeretnének költözni, ráadásul felfutóban van az ingatlan piac.

A Cs.Á. Ingatlan Kft. a Duna House egyik legnagyobb franchise partnere, mely Budapest belvárosában és Dél-Pesten 9 ingatlanirodával rendelkezik . 

Az általunk biztosított munka angol nyelvtudással Budapest belvárosában hosszútávú karrierlehetőséget biztosít.

Amennyiben

 • anyanyelvi szinten beszéli az angol és a magyar nyelvet, közel áll Önhöz az értékesítés
 • érettségi bizonyítvánnyal vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik,
 • gondolkozott már azon, hogy kedvére lenne egy értékesítői munka, ahol ezt akár angol nyelvtudással, de jó lenne ezt egy jól működő szakmán belül, mint az ingatlanértékesítés kamatoztatni
 • egyszerűen csak érdekli egy állás angol nyelvtudással Budapest belvárosában, ahol még munkaidejét is Ön oszthatja be

akkor:

Csatlakozzon csapatunkhoz most! Küldje el fényképes önéletrajzát!