fbpx

16 éve fejlődésben

A Cs. Á. Ingatlan Kft. a Duna House egyik első franchise partnereként 2004-ben csatlakozott a Duna House-hoz. A cég ügyvezető tulajdonosa Csiszér Árpád.

16 éve azért csatlakoztunk, mert egy megbízható üzleti modellt láttunk a Duna House-nál és a franchise az állandó, jó minőség és megbízhatóság záloga. Évről-évre újabb irodával bővült a hálózatunk, mellyel elértük, hogy a főváros legnagyobb, független franchise partnerei vagyunk a hálózatban. A franchise keretein belül egy innovatív utat járunk, szakmailag egyre erősebbek vagyunk. 2019-ben megnyitottuk 9. ingatlanirodánkat.

Irodáink Pest belvárosban, Dél-Pesten, Kispesten, Pestlőrincen, Erzsébeten, József és Ferencvárosban, József Attila lakótelepen, Újbudán, Zuglóban és Mátyásföldön vannak, azaz lefedik a város felét, egy képzeletbeli egyenlítő déli részét.

Az ingatlanközvetítő szakmában felhalmozott tudásunk alapján egységes és kiszámítható karriert tudunk biztosítani a hozzánk érkező új kollégáknak. 

A szakma alapjainak elsajátításától a vezetői karrier szintekig mindenütt alapos és működőképes tudást, gyakorlatot adunk át.

Azzal, hogy az ingatlanpiac új lendületet kapott, most különösen fontos, hogy aki részese akar lenni a fellendülésnek, az jó helyre és csapatba kerüljön, mert így szakmai, és egzisztenciális szempontból is sokkal eredményesebben tud dolgozni.

Eredmények

Csapatunk és kollégáink rendszeresen kiváló eredményeket érnek el.

Az “Évnyitó partikon” megünnepeljük az előző év országos, illetve franchise partneri szinten elért kiváló eredményeket.

2019. évben díjazottak:

2019-ben az év ingatlanértékesítője - Molnár Zoltán
2019-ben az év ingatlanirodája - Üllői úti iroda
2019-es vezetői csapat

2018. évben díjazottak:

2018-ban az év ingatlanirodája - Üllői úti iroda
2018-ban a legsikeresebb iroda vezetője - Tomka Péter
2018-as vezetői csapat

2017-ben díjazottak:

2017. az év ingatlanirodája a József Attila Ltp-i iroda
2017-es vezetői csapat
2017-ben a legsikeresebb iroda vezetője: Serbán Tímea

Nekünk fontos a kollégáinkkal való harmonikus együttműködés és az egymás személye és munkája iránti tisztelet.

 

Munkatársainkkal kapcsolatos két legfontosabb célunk:

1. Valamennyi együttműködő partnerünknek presztízs legyen a Cs. Á. Ingatlan Kft. irodáiban dolgozni és büszke legyen arra, hogy ennek a csapatnak a tagja.

2. Minden értékesítő és vezető saját személyes és üzleti céljait hónapról hónapra meg tudja valósítani.