fbpx

Karrier a Corvin negyed irodánkban

Csiszér Árpád franchise partner átadja a Nissan Qashquai terepjárót, presztizskarrier autót Tápai Évának a hónap értékesítőjének

16 éve fejlődésben

A Cs. Á. Ingatlan Kft. a Duna House egyik első franchise partnereként 2004-ben csatlakozott a Duna House-hoz.

A Corvin negyed iroda a VIII. kerület Futó utcában 2008. márciusában nyitotta meg kapuit.

Miért érdemes a mi irodánkban dolgoznia?

A VIII. kerület a főváros legdinamikusabban fejlődő kerülete. A Corvin negyed egy monumentális terv volt, de mára Európa legnagyobb és legelismertebb belvárosi területfejlesztési projektje lett.

Befektetési szempontból a legkeresettebb kerület a VIII. kerület:

– Dinamikus fejlődés (Projectek: Corvin Sétány, Európa Belvárosa Program I-II. (Palotanegyed), Magdolna Negyed  Program)

–  Itt található egy kerületen belül a legtöbb egyetem (pl: ELTE, Óbudai Egyetem karai, Színművészeti Egyetem, SOTE, Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem stb.)

Mind saját célra, mind befektetési szempontból ideális környezet ügyfeleink számára.

Ingatlanértékesítői irodánk 2008-as megnyitása óta, a Duna House hálózat részeként, az ügyfeleink számára nyújtható, legmagasabb színvonalú ingatlanközvetítői szolgáltatások elérésére törekszik.

Ennek alapját a piaci folyamatok alapos ismerete és a változások folyamatos nyomon követése képezi. Ügyfeleink részére így tudunk professzionális ingatlanbefektetési és pénzügyi tanácsadással szolgálni.

Az iroda értékesítési vezetője: Koch Krisztián

Menedzser- és marketing szakemberként nagy örömöre szolgál egy olyan innovatív, biztos alapokon nyugvó és professzionális cégnél tevékenykedni, ahol a tudásomból minden nap átadhatok az értékesítő kollégáimnak. Együtt komoly sikereket érünk el, így válik a minden napi munka mindannyiunk számára örömteli szenvedéllyé.

Mi a garancia arra, hogy lesz munkája?

Munkánk során, a Duna House hálózat tagjaként, egy már kidolgozott, jól működő modell tapasztalatait, tudását hasznosíthatjuk.

Mindezt egy olyan professzionális oktatási, valamint mentori rendszerrel tudjuk értékesítőink szolgálatába állítani, amellyel garantált a siker!

Eladó ingatlanok mindig lesznek, ezáltal lesznek olyanok is, akik új otthonukat, vagy befektetésüket keresik.

Mi pedig a közel 20 éves piaci jelenlétünk tapasztalatával, továbbra is segítjük ügyfeleinket álmaik megvalósításában!

Ami számunkra fontos:

Célunk, hogy olyan ingatlanértékesítői állást kínáljuk, amely ezt a sikeres üzleti modellt, minél több jövőbeni értékesítő kollégának továbbadja, segítve őket is megvalósítani az álmaikat.

– Célunk, hogy ezt a sikeres üzleti modellt, minél több jövőbeni kollégánknak továbbadjuk, segítve őket is megvalósítani az álmaikat.

– Elégedett ügyfeleink körét növeljük.

– Folyamatosan fejlődjünk.

Corvin negyed mentori csapatunk

Békési Tamás - értékesítő és mentor
Zsiga György - értékesítő és mentor
Tápai Éva - értékesítő és mentor
Antal Zita - értékesítő és mentor
Ramotsa Miklós György - értékesítő és mentor