fbpx

Karrierlehetőség a IX-X. ker., József Attila lakótelepi irodánkban

Csiszér Árpád franchise partner átadja a Nissan Qashquai terepjárót, presztizskarrier autót Minor Zsoltnak a hónap értékesítőjének

16 éve fejlődésben az ingatlanértékesítői piacon

A Cs. Á. Ingatlan Kft. a Duna House egyik első franchise partnereként a legjobb lehetőséget megtalálva 2004-ben csatlakozott a Duna House-hoz.

Legkiemelkedőbb irodánk a IX.-X. kerületi József Attila lakótelepi iroda, mely budapesti viszonylatban ingatlanértékesítőként az I. helyet érte el a 2016-os értékesítési versenyben a sikeres ingatlanértékesítések révén.

Miért érdemes a MI irodánkban dolgoznia? Milyen lehetőségeket talál nálunk?

Az irodánk József Attila ltp. néven az országos értékesítési versenyben folyamatos elismerésben részesül, már egy évtizede, így kiemelkedő lehetőségeket nyújt az új ingatlanértékesítőinkhez a sikerhez.

Budapest déli régiójában található irodánk 2007 óta a Duna House hálózat  részeként  a legmagasabb színvonalú ingatlanközvetítői szolgáltatások nyújtásán dolgozik.
A piaci folyamatok és a létrejött ingatlanértékesítői üzletek ismeretében friss és pontos információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük ügyfeleinket a döntésben.

Büszkék vagyunk arra, hogy

az elmúlt évtizedben történt folyamatos fejlődés eredményeként mind csapatunk tagjai, mind sikereink számai növekedést mutatnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy

a csapatunk értékesítői nem csak kiemelkedően magas jövedelemre tesznek szert, hanem személyre szabott képzések útján karriert is építenek!
Külön büszkeségünk, hogy 5 értékesítőnk épített teljes karriert, azaz értékesítőből sikeres vezetővé vált.

Mi a garancia arra, hogy lesz munkája?

Valamennyi ingatlanos állás, ingatlanértékesítői állás és  ingatlanközvetítői állás biztos megélhetést nyújt. Igaz volt ez a korábbi, nehezebb gazdasági helyzetben és most különösen igaz ez, egy keresleti piacon. Mindig lesznek eladó ingatlanok a piacon, és mindig lesznek ügyfelek, akik új otthonba szeretnének költözni, amihez segítséget nyújtanak a régi és új ingatlanértékesítői munkatársak sikerei.

Ami számunkra fontos:

  • Rövidtávú célként tűztük ki, hogy a kidolgozott sikeres ingatlanközvetítői üzleti modellünket több leendő kollégánknak továbbadjuk, hiszen e tudás továbbadásához minden feltétel biztosított.
  • Hosszú távú célunk a teljes, sikeres ingatlanértékesítői karrierlehetőség biztosítása, a sikerért dolgozni hajlandó új ingatlanértékesítői kollégáink számára.
Serbán Tímea örökös tag - irodai értékesítési vezető - franchise partner

Értékesítési vezetőként jó látni, hogy ingatlanértékesítő kollégáim napról napra sikeresebbek. Örülök, hogy részese lehetek annak, hogy kollégáim elérik céljaikat, és kiemelkedő munkájuknak köszönhetően egyre több vevő és eladó ajánl kifejezetten minket tovább.

Bacsó Éva - Értékesítő és mentor
Somogyvári Viktória - Értékesítő és mentor
Minor Zsolt - Értékesítő és mentor