fbpx

Karrierlehetőség a IX.ker. Ferencvárosi irodánkban a Lurdy Házban

Csiszér Árpád franchise partner átadja a a Nissan Qashquai terepjárót, presztizskarrier autót Minor Zsoltnak a hónap értékesítőjének

A Duna House egyik legnagyobb franchise partnerének, a Cs.Á. GABÁN Ingatlan Kft.-nek kirendeltsége 2016. évben, a Lurdy Házban nyitotta meg kapuját, hogy a már eddig is frekventált hely az itt dolgozók színes egyénisége által még vonzóbb úti cél legyen a vásárlók számára.

A Cs.Á. Ingatlan Kft. már több, mint egy évtizede nyújt kimagasló szolgáltatást az ingatlanpiacon, s az új iroda dolgozói fáradtságot nem kímélve dolgoznak azon, hogy lépést tartva a legmodernebb trendekkel, maradéktalanul kielégítsék az ügyfelek sokszínű és változatos igényeit.

Az, aki a színfalak előtt és mögött a csapatot sikerre viszi:

Serbán Tímea - Irodai értékesítési vezető - Örökös tag - Franchise partner

Értékesítési vezetőként jó látni, hogy ingatlanértékesítő kollégáim napról napra sikeresebbek. Örülök, hogy részese lehetek annak, hogy kollégáim elérik céljaikat, és kiemelkedő munkájuknak köszönhetően egyre több vevő és eladó ajánl kifejezetten minket tovább.

Ha csatlakozni kívánsz ehhez a csapathoz, nemcsak az ingatlanreferensi munka és ingatlanértékesítői munka alapvető technikáit, hanem olyan – Magyarországon még kevésbé ismert, ám nemzetközileg már elfogadott – fogásokat is elsajátíthatsz, amelyeket az élet más területein is kamatoztathatsz.

Az ingatlanközvetítői állás területe egy folyamatosan változó, izgalmas világ, ahol soha nem fogsz unatkozni, mindig újabb és újabb kihívások várnak rád, de csak úgy maradhatsz sikeres, ha állandó jelleggel frissíted tudásod a szakma minden régi és újonnan felfedezett területén.

Irodánkban egy életre szóló hivatást találhatsz, amennyiben jó kommunikációs képességekkel rendelkezel, kellőképpen magabiztos vagy, és úgy érzed, hogy megvan benned az értékesítési véna.

Ha egy vidám, fiatalos, lendületes csapatban kívánsz dolgozni, keress minket!
Ha karriert szeretnél építeni, nálunk a helyed!
Ha biztos megélhetésre vágysz, az ingatlanközvetítői állás ezt biztosítja számodra!
Nálunk a szakmai elismerés nemcsak vállveregetést jelent!
Előző
Következő
Szabó Annamária
Kazár Gábor