fbpx

Karrierlehetőség Pesterzsébeten a Kossuth Lajos utcai irodánkban

Csiszér Árpád franchise partner átadja a Nissan Qashquai terepjárót, presztizskarrier autót Horváth Andreának a hónap értékesítőjének

CS. Á. Ingatlan Kft, a Duna House egyik legrégebbi Franchise partnere már 2004 óta jelen van az ingatlan piacon. Egyik kiemelkedő irodánk a XX. kerületben található Kossuth Lajos utcai ingatlaniroda,mely 2007-ben nyitotta meg kapuját Dél-Pest egyik legfrekventáltabb helyén a XX. kerület sétáló utcájában.

Büszkén mondhatjuk ezen évek alatt tömérdek ügyfélnek tudtunk segíteni álmaik megvalósításában. Központi, jól megközelíthető elhelyezkedésünk és áldozatos, fáradhatatlan munkánknak köszönhetően széles körben ismertté váltunk, ezáltal számos régi és új ügyfelünk keres fel minket személyesen is.

_G4A1521_retus

Prikryl Nikolett, platina fokozatú irodai értékesítési vezető:

 

“2013-óta vezetem sikerrel az irodát, mely kiváló munkakörnyezetet biztosít a meglévő csapatnak és az újonnan érkező ingatlanértékesítő munkatársaknak egyaránt.”

Egyik kimagasló teljesítményt nyújtó értékesítőm ,Horváth Andrea véleménye rólam „Mindig kiáll mellettünk, szakmai téren maximálisan felkészült, következetes, időnként szigorú, de azért humánus, segítőkész, motiváló, mindig pozitív és türelmes.”

Célom, olyan sikeres ingatlanértékesítők kinevelése, akik hosszútávon megtalálják ebben a szakmában a számításaikat, elégedettek, szakmailag naprakészek. Célom továbbá az értékesítésen túl, az elégedett ügyfél, aki szívesen ajánlja tovább irodánkat, értékesítőinket.

Álmaidnak nincs lejárati idejük. Vegyél egy nagy levegőt és próbáld meg újra!

Jelentkezz hozzánk, ha vannak céljaid, lendületes, életvidám, precíz munkavégzésre képes vagy! A szakma fortélyainak betanítása már az én feladatom.

„Ne csatlakozz azokhoz, akik mindenben csak a könnyűt keresik! Menj inkább oda, ahol magasra teszik a mércét és jóval több a jutalom is!”

2020 év irodavezetője II. helyezett- Prikryl Nikolett
Csiszér Árpád franchise partner átadja a Nissan Qashquai terepjárót, presztizskarrier autót Deák Ágnesnek a hónap értékesítőjének