fbpx

Profi ingatlanos vagy?
Itt egy remek kiugrási lehetőség!

Érdemes váltanod, amennyiben:

 • Kipróbáltál már több irodát, hálózatot és még mindig azt érzed, ez nem a Te helyed.
 • Jó lenne már egyszer megérkezni és a hosszú távra való tervezés nyugalmával élni a mindennapokat.
 • Úgy érzed, hogy a jelenlegi irodádban nincs perspektíva.
 • Gyakran azt tapasztalod, hogy rossz a hangulat az irodában.
 • Örülnél a profi támogatásnak, mert szeretnél fejlődni.
 • Biztos háttért szeretnél: Mert nálunk lehetőséged lesz az egyik legnagyobb ingatlanközvetítő franchise rendszerben, az egyik legtapasztaltabb és legnagyobb franchise partner támogatási hátterével dolgozni.
 • Ha azt tapasztalod, hogy lojalitásod a mostani irodában nincs értékelve és viszonozva.

Milyen lehetőségeid vannak nálunk:

  • Magasabb jutalékot tudsz elérni. Nálunk elérhető a gyakorlatban is működő tudás arról, hogy miként tudsz kizárólagos megbízást magas piaci jutalékra bekötni.
  • Egy jól kidolgozott rendszerben kényelmesen tudsz dolgozni. Itt már minden ki van találva, minden szakmai szituációra ismert a legjobb megoldás csak alkalmaznod kell.
  • Évezheted  jól és olajozottan működő rendszerek kényelmét.
  • Az értékesítőink között  a gördülékeny, a sikeres üzletzárást támogató munkakapcsolat van. Rendszerükben minden nap van keresztüzlet, mely nemcsak egy jó csapathoz való tartozás érzését adja, hanem rengeteg extra bevételt is biztosít.
  • Munkád során a szakmában elismert és profi vezetők fognak segíteni. Vezetőink szívügye a Te sikered és nem ellenérdekeltek a fejlődésedben, hanem maximálisan támogatnak, mert tudják, hogy a Te sikered az Ő sikerük is
  • Lekerül rólad a bizonytalanság okozta stressz. Hoz elég kihívást az élet úgyis, amin aggódni kell, legalább a munkád legyen egy biztonságos és stabil rendszerben és környezetben.

Kik vagyunk?

A Cs.Á. Ingatlan Kft. a Duna House egyik legnagyobb és legrégebbi független franchise partnere.

Kikkel dolgoznál együtt?

Egy olyan vezetői csapatunk van, akik értékesítőkből építették fel magukat irodavezetővé, illetve franchise partnerré. Ők pontosan tudják, hogy milyen feladatok, megpróbáltatások és lehetőségek vannak egy ingatlanértékesítő számára egy adott időben a piacon.  Empátiával, következetesen támogatják csapatukat, nehezebb helyzetekben is megőrizve a barátságos hangnemet és humorérzéküket.

2018-as vezetői csapat

A Cs.Á. Ingatlan Kft. tulajdonosa Csiszér Árpád, aki 16 éve csatlakozott, mint első független franchise partner a Duna House hálózatához. Felépítette az ingatlanpiacon az egyik legnagyobb ingatlanközvetítői franchise partneri hálózatot. Budapest belvárosában, Újbudán, Kelet- és Dél-Pesten működtet összesen 9 ingatlanirodát.

Csiszér Árpád Franchise partner

Vezetőként is aktívan közreműködik a Cs.Á. hálózat fejlesztésében. Megálmodott és létrehozott egy olyan karrier rendszert a Cs.Á.-n belül, ami lehetővé teszi az értékesítők számára, hogy sikeres irodavezetővé és sikeres, több irodát működtetni képes franchise partnerré váljanak.
“Ha az ingatlanpiacot egy óceánnak képzeljük, akkor bármely megoldásnak, akár egy kis lélekvesztő hajónak, akár egy átlagos hajónak, vagy akár legyen az egy luxus óceánjáró, mindegyikben az utazásnak megvan a saját romantikája, és mindegyikre jellemző, hogy dolgozni kell a túlélésért. A mi “óceánjárónkban” is keményen kell dolgozni, de más “ebben a hajóban a biztonság, kényelem, kiszámíthatóság és perspektíva.“

Csatlakozz Te is csapatunkhoz,  jelentkezz itt:

Jelentkezéskor add meg a „profi ingatlanos”  pozíciót