fbpx

Spanyol nyelvet beszélő ingatlanértékesítő

Spanyolul beszélő ingatlan keresők életét szeretnénk megkönnyíteni azáltal, hogy olyan munkatárs is dolgozik a csapatunkban, aki kiváló spanyol nyelvtudással és értékesítési tapasztalattal rendelkezik.

A mindennapi életünk szerves részét képezi az otthonunk.

Idegen országból érkezők számára különösen fontos, hogy a magyarországi otthonuk megtalálásában segítségükre legyen egy képzett szakember, akinek célja egy állás spanyol nyelvtudással, aki tisztában van az aktuális piaci helyzettel, jogszabályokkal, nem okoznak számára problémát a nyelvi különbségek, a két ország eltérő kultúrája és szokásai.

Miért érdemes ingatlanközvetítéssel foglalkoznia?

  • spanyol nyelvtudásátremekül tudja kamatoztatni a külföldi eladók, illetve vásárlók körében, ez sokszorosan is kifizetődő lesz az Ön számára; ezáltal könnyen megérti az ügyfelek igényeit, a felmerülő problémákat és ők is jobban megbíznak Önben, hiszen a kultúrájukat ismeri.
  • Változatos, érdekes munka spanyol nyelvtudással rendelkezőknek
  • Rugalmas időbeosztásban dolgozhat és amennyiben megszereti az ingatlanértékesítést, a Duna House-nál tovább építheti a karrierjét, mert nálunk van előrelépési, fejlődési lehetőség

Mi az ingatlanközvetítő feladata?

  • Budapesten
  • Amennyiben nem Budapesten, hanem valamelyik városban vagy megyében szeretne dolgozni, kérjük azt jelezze, a kívánt régió megjelölésével.
  • Amennyiben olyan speciális élethelyzetben van, hogy több évig kötődik a fővároshoz, illetve vidékhez is egyszerre (és ezáltal mindkét helyen életvitelszerűen tartózkodhat), és mindkét helyen szívesen dolgozna, akkor ezt kérjük, külön jelezze.

Mi a garancia arra, hogy lesz munkája?

Mindig lesznek eladó ingatlanok a piacon és mindig lesznek, akik új otthonba szeretnének költözni és ráadásul már felfutóban van az ingatlan piac.

A Cs. Á. Ingatlan Kft. a Duna House egyik legnagyobb franchise partnere, mely Budapest belvárosában, Újbudán és Délpesten rendelkezik 9 ingatlan irodával.

A Duna House-nál biztosított munka spanyol nyelvtudással Budapest belvárosában hosszútávú karrierlehetőséget ad.

Amennyiben

  • anyanyelvi szinten beszéli a spanyol és a magyar nyelvet, közel áll Önhöz az értékesítési munka
  • érettségi bizonyítvánnyal vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik,
  • gondolkozott már azon, hogy kedvére lenne egy értékesítői állás, ahol spanyol nyelvtudását egy jól működő szakmán, az ingatlanértékesítésen belül tudná kamatoztatni
  • egyszerűen csak érdekli egy állás spanyol nyelvtudással Budapest belvárosában, ahol még munkaidejét is Ön oszthatja be

akkor: