fbpx

Karrierlehetőség a XI.ker. Tétényi úti irodánkban

Csiszér Árpád franchise partner átadja a a Nissan Qashquai terepjárót, presztizskarrier autót Stein Balázsnak a hónap értékesítőjének

Cs.Á.-SZERI Ingatlan Kft. a Duna House egyik legújabb franchise partnereként 2017-ben jött létre a Duna House kötelékein belül. A cég ügyvezető tulajdonosai Csiszér Árpád és Szeivold Erika.

 

Mindketten közel 12 éve dolgoznak a Duna House franchise kereteiben, hiszen egy megbízható üzleti modellt láttak a hálózatnál illetve a franchise az állandó, jó minőség és megbízhatóság záloga az ingatlanértékesítésben.

 

Évről évre újabb irodával bővült a hálózatuk annak ellenére, hogy a válság az ingatlanpiacon is nagyon erős volt. Ennek a gyümölcsöző vállalkozásnak, az első saját budai iroda a Tétényi úton, az egyik bizonyítéka.

 

Miért a Tétényi úti irodát válassza?

Budapest XI. kerülete a főváros legnépesebb kerülete. A változatos domborzatú és arculatú dél-budai rész egyik közkedvelt csomópontjánál a Bikás Parknál, a piac épületének emeletén található az iroda. Infrastuktúrája kiváló, hiszen bevásárlási lehetőségek és közlekedési eszközök sorakoznak a közvetlen közelben. A M4-es metrómegálló építése fellendítette a környező ingatlanok árait.

Az iroda ingatlanértékesítői csapata, olyan szakmailag képzett, idegen nyelveket beszélő ingatlanközvetítőkből áll, akikhez az ügyfelek szívesen fordulnak segítségért ingatlan eladás céljából.

Irodánk értékesítési vezetője Stein Balázs

 

“Nagyon elégedett vagyok a munkámmal, mivel folyamatos sikerélményeket, és fejlődési lehetőségeket biztosít számomra a Duna House. Az irodánkban a jó közérzet a segítőkész kollégáimnak és a támogató vezetőimnek köszönhető, ami nagyon fontos, a mindennapok motivált munkavégzésében.”

_G4A0533_retus

Miért érdemes a mi irodánkban dolgoznia?

Az ingatlanközvetítő szakmában felhalmozott tudásunk alapján egységes és kiszámítható karriert tudunk biztosítani a hozzánk érkező új kollégáknak.
A szakma alapjainak elsajátításától a vezetői karrier szintekig mindenütt alapos és működőképes tudást, gyakorlatot adunk át mentori programunkon keresztül.
A munkabeosztás rugalmas, az irodában kellemes környezetben, jó légkörű csapatban dolgozhatnak az újonnan érkezők.
Előző
Következő
2018.08 Stein Balázs
2020 Évnyitó parti - Tétényi úti iroda

Tétényi úti csapatunk:

Stein Balázs - értékesítési vezető - mentor
Pál Gergely László
Hering Mária
Balázsné Uzoni Katalin
Gaucher-Csányi Boglárka